Restaurace Pod křídlem noci

Restaurant je unikátní gastronomický projekt, který uvádí návštěvníka do dvojího světa, a to světa světla a tmy. Atmosféru dokresluje originální program různých žánrů a ojedinělý způsob „jiné“ gastronomie a „jiného“ prostředí, čímž hostovi skýtá neobyčejné zážitky a dojmy. Zážitek z „dokonalé“ tmy vám restaurant Pod křídlem noci nabízí i v pravé poledne.

Praha se zařadila mezi metropole, které svým návštěvníkům nabízejí unikátní gastronomický projekt. Restaurant Pod křídlem noci uvádí do dvojího světa, a to světa světla a tmy. Ten první, prozářený sluncem, navazuje na několikaletou tradici restaurace Pod křídlem, která vždy stavěla na kvalitě a mistrovství svých šéfkuchařů. Druhý svět, neboli svět pod rouškou tmy, prezentuje absolutní novinku nejen v našem hlavním městě, ale v celé České republice. Host je uveden do prostoru „temné noci“, kde se mu otevírá nový rozměr vnímání a je nucen využít veškerých svých smyslů, vyjma zraku. Neopakovatelnou atmosféru dokresluje originální program složený z různých žánrů. Nový interiér respektuje světové designové trendy.

Průběh návštěvy v „tmavé“ části:
Před vstupem personál hosty vyzve k odložení osobních věcí do speciální přenosné schránky. Návštěvníci odkládají předměty, které jsou zdrojem světla a mohly by tak narušit chod provozu. Jedná se například o mobilní telefony, hodinky, fotoaparáty aj. Návštěvník je před vstupem do „tmy“ informován o čísle stolu a jméně číšníka, kterým bude obsluhován. Tyto náležitosti je třeba si pečlivě zapamatovat, protože host se následně pohybuje zásadně v doprovodu „svého” osobního číšníka, oslovuje ho jménem, plně respektuje jeho pokyny a obrací se na něho v případě jakýchkoliv potřeb (objednávka, sběr použitého porcelánu, doprovod na toaletu či přání opustit prostor z důvodu kouření nebo nevolnosti). Trpí-li host alergií na určitý druh potravin, je nezbytné informovat obsluhu ve spodní (světlé) části restaurantu. Je zde zakázána manipulace se světlem a není dovoleno kouřit. Kabelky či jiná osobní zavazadla je třeba odkládat do prostoru pod sedadly, aby obsluha mohla bez potíží poskytnout dokonalý servis. V průběhu programové produkce není možné prostor opouštět. Proto jsou hosté před začátkem programu vyzvání k poslední objednávce, případně mohou využít toaletu apod..Káva se podává ve spodní (světlé) části restaurantu po skončení programu a konzumaci menu. Při nejasnostech obsluha hostovi vše ochotně vysvětlí.

www.podkridlemnoci.cz

Čtěte více