WORLD OF BEAUTY & SPA 2010 PODZIM

9. 09 2010 | Jubilejní 10. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA proběhl v moderních prostorách O2 arena. Na příchozí čekala nabídka cca 350 značek z oborů kosmetika, kadeřnictví, péče o ruce, nohy, péče o tělo, formování postavy a zdravý životní styl. Pro návštěvníky, kteří chtějí být "in", byla představena opět celá řada trendů.

V pátek  na podiu líčila Mistryně ČR Ilona Pavlatová trendy značek KARAJA a TANA, trendy firmy ARTDECO byly k vidění v sobotu v podání mistryně ČR a Mezinárodní mistryně Štěpánky Podroužkové.

Přední český vizážista Pavel Bauer & jeho hosté představili trendy značky Estée Lauder - prezentovali se Gabriela Revellese ze salonu Matrix, Zuzana Straková (stylistka Star dance, Bailando, X Factor...), svatební salon Veroniky Vandasové. Italské kadeřnické trendy byly na programu pátečních a sobotních vystoupení skupiny Gruppo GMB z akademie BES Milano  - představili je kadeřníci Vincenzo Piccolo, Luigi Tufano, Donato Guida, Salvatore Settola. Atraktivní novinkou i inspirací byl 1. ročník soutěže otevřené napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2011, kdy nejlepší kadeřníci z tuzemska a zahraničí soutěžili o 100.000 korun českých a řadu hodnotných věcných darů.

Ústředním tématem jedné z nejprestižnějších soutěží - Mistrovství ČR v make-upu - byl "Business make-up".  Vytříbený, minimalistický, praktický a s velkou pečlivostí volený look je typický pro ženu manažerku. Make up je precizně proveden za použití kvalitních kosmetických přípravku bez přílišného barevného zdobení a výrazných efektů. Typické jsou produkty, které vydrží náročný a dlouhý pracovní den „ženy - podnikatelky“. Barvy a styl je volen velmi střídmě až přirozeně se zdůrazněním jednotlivých partií s použitím větších kontrastů a módních trendů. Styl vyjadřuje serióznost, sofistikovanost a ženskost. Dokonalé sladění všech detailů v líčení a stylu oblečení s rafinovanou úpravou účesu modelky mohl být pro vizážisty vstupenkou na stupně vítězů mistrovství republiky v make upu pořádaném 3. září 2010 v Praze, pro moderní ženu nedílnou součástí vstupu do světa businessu.

Pro všechny, kteří se chtěli nejen inspirovat, ale také pracovat na svém vzhledu, nabízeli vystavovatelé i další odborníci nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. Jednotlivé metody i jejich výsledky mohli návštěvníci shlédnout na modelech a na mnohých stáncích,  také vyzkoušet práci odborníků "na vlastní kůži" a odejít štíhlejší, s novým make-upem, účesem, nebo alespoň s odbornou radou či doporučením, jak vyřešit stávající problémy s pletí či postavou.

Pro pohodu a harmonii nabídli odborníci ukázky četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod, návštěvníci mohli masáže vyzkoušet, mohli využít také bohaté nabídky pro návštěvu nových relaxačních či lázeňských center.

Více na www.beautyexpo.cz

Speciály

Naše magazíny

Novinky ze světa bydlení, aut, techniky ...