Právě se nacházíte:

EKONANO myčka v PRAZE

AUTO NANO MYČKA Průběžná 42, 100 00 Praha 10    Pondělí – Pátek 8:00 - 18:00    

Jsme první NANO ruční myčka v Praze, která vám zabezpečí nejlepší ošetření vašeho vozu pomocí převratného využití nanotechnologie.

Díky použití špičkových certifikovaných NANO produktů a přípravků, profesionálního přístupu našich vyškolených zaměstnanců nejen u ručního mytí aut a v neposlední řadě individuálního přístupu ke každému zákazníkovi, zajistíme dokonalé čištění a ochranu interiéru i exteriéru s nesmírně dlouhou životností ochrany před korozí, zvětráváním, odolnosti vůči střídání teplot, UV záření a antistatické ochrany, vodě, prachu, hmyzu, asfaltu a jiným nečistotám, které odpuzuje a velice znesnadňuje její uchycení k povrchu např. laku automobilu, má zvýšenou odolnost proti oděru. S námi ušetříte čas a peníze za čištění automobilu, za vodu do ostřikovačů, za stěrače, ale hlavně za již nepotřebnou auto myčku po dlouhé měsíce, kde díky ošetření auta nanotechnologií stačí umýt silným proudem vody.
Ošetření sedaček a interiéru přípravkem Nano Tex – textil nebo kůže po ošetření tímto přípravkem mají neporovnatelně menší smáčivost, neabsorbuje nečistoty a výrazně zvýší životnost daného materiálu. Ošetření palubní desky přípravkem Nano Plast, který zajistí oděru odolnost, zachová jí přirozeně lesklou i po dlouhých dnech na slunci a zamezuje usazování prachu a nečistot. Provádíme i ošetření kovových částí v interiéru vozidla s přípravkem Nano Metal, pro zachování dlouhé životnosti a lesku.
 
Kromě ošetření interiérů a exteriérů vozidel můžete využít i komplexní nano ošetření vašeho motocyklu, tříkolky, či čtyřkolky, čím udržíte svou nablýskanou mašinu ve formě po celou sezónu, s minimálním úsilím preventivního čištění pouze vodou.
Umytí šampónem Nano Shampon, který zaručí povrchové odstranění hmyzu a vyleštění všech skel, umytí kol, umytí prahů. Zvyšuje konzervační účinek laku, čistící intenzitu a Nano částice mají větší přilnavost k povrchu, čím zamezí usazování nečistot. Všechny procesy jsou ekologicky nezávadné. Dalšími nabízenými službami je například hloubkové odstranění hmyzu z karosérie, ošetření tekutým Nano Wax, co je nástřik tvrdým nano voskem, čištění disků kol od asfaltu a nečistot, čištění plastů černé i bílé barvy s přípravkem PreClean Plast - speciální nano čistič.